Let's connect

Audi laadpaal

header-after

Audi laadpaal

Als je elektrisch gaat rijden, zul je ook moeten nadenken over het opladen. Lanova biedt voor opladen de beste laadoplossingen. Een Audi laadpaal is voor ieder model beschikbaar, zowel in lease als koop en zakelijk als voor thuis. De luxe en kwaliteit waar Audi voor staat, zie je ook terug in een Audi laadpaal.

Over de Audi laadpaal

Lanova heeft diverse laadstations. Zo zijn er drie keuzemogelijkheden voor laadstations aan huis, zijn er zakelijke Audi laadpalen én voor de volgende modellen is zelfs een snellaadpaal beschikbaar: e-tron Quattro Sportback, Audi e-tron GT, Audi E-tron Quattro, Q4 etron. Wil je weten welke laadpaal het beste is voor jouw Audi? Navigeer bovenaan deze pagina naar het juiste model en krijg de beste laadoplossingen voor je Audi te zien.

Altijd een volle accu met de laadpaal Audi etron

De etron staat voor elektrisch rijden, zonder dat je daaraan tijdens het dagelijks gebruik beperkingen ondervindt. Om nog steeds voluit weg te kunnen rijden, heb je wel een volle accu nodig. Een Audi laadpaal voor thuis is dan de meest ideale oplossing:

  • Kom thuis van je werk
  • Plug de laadkabel in
  • Laat de laadpaal Audi e tron ’s nachts slim laden
  • Vertrek de volgende ochtend naar je werk met een volle accu

Laadpaal Audi etron kopen of leasen

Een laadpaal Audi etron kun je kopen of leasen. Door de laadpaal te kopen, betaal je eenmalig de aanschafwaarde en is de laadpaal van jou. Maar ook zonder te kopen kun je het complete product in huis hebben, en dat zonder verassingen. Met Lanova Lease bezit je één of meerdere laadpalen voor een vast bedrag per maand onder eerlijke voorwaarden.

Audi laadpaal aan huis of op het werk

Lanova Lease is mogelijk voor particuliere en zakelijke rijders.. Wist je al dat er laadpalen zijn met de mogelijkheid om meerdere auto’s tegelijkertijd op te laden? Voor zakelijke laadpalen zijn subsidies beschikbaar. Hier lees je meer over regelingen en fiscale voordelen voor zakelijke laadpalen.

Subsidies

Nederland is het perfecte land om elektrisch te rijden. Op het wegennet zijn al veel laadpalen te vinden: bij tankstations, op parkeerplaatsen, langs snelwegen. Ook vind je ze in steden en dorpen. Sommige van deze snellaadpalen worden commercieel aangeboden, anderen worden geplaatst vanuit de gemeente. Sommige gemeentes bieden ook subsidie voor het plaatsen van een laadpaal bij huis, maar kunnen daarvoor wel eisen stellen. Een voorbeeld daarvan is dat de laadpaal op openbare grond moet staan. Daarom is het beste om bij jouw gemeente te informeren naar subsidieregelingen voor een laadpaal Audi etron.

Meer informatie over de Audi laadpaal?

Wil je meer informatie over de laadpaal Audi etron kopen of leasen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. We staan je graag te woord.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.