Let's connect

Alfa Romeo laadpaal

header-after

Alfa Romeo Laadpaal

Passie, elegantie, functionaliteit en bovenal puur rijplezier. Dat is Alfa Romeo. Voor de plug-in hybride Tonale is dat niet anders. Ben jij de trotste eigenaar van een Alfa Romeo Tonale? Of ben je de aanschaf nog aan het overwegen? Dan is het interessant om ook eens een blik te werpen op een Alfa Romeo laadpaal.

Waarom een Alfa Romeo laadpaal?

Wat zijn nu de voordelen van een eigen laadpaal? Allereerst laadt jouw Alfa Romeo een stuk sneller op aan een laadpaal. Onnodig lang wachten is verleden tijd. Bovendien is het opladen een stuk veiliger dan aan een stopcontact. Zo is een Alfa Romeo laadpaal van Lanova speciaal ontwikkeld voor het opladen van auto’s. De laadpaal is namelijk voorzien van slimme beveiligingsfuncties die kortsluiting voorkomen. In tegenstelling tot laden aan een stopcontact, waarbij kortsluiting maar een al te groot risico is.

De juiste Alfa Romeo laadpaal

Goed nieuws: er zijn meerdere laadpalen geschikt voor jouw Alfa Romeo. Daarbij is er wel een verschil in laadpalen wat betreft optimaal gebruik. Zo is het afhankelijk van jouw persoonlijke situatie welke laadpaal het meest geschikt is. Een belangrijke factor is waar de Alfa Romeo laadpaal wordt geplaatst. Wil je deze aan huis installeren? Of toch liever op de zaak? Bovendien zijn ook zaken zoals de laadcapaciteit en aansluiting van belang. Geen zin in een kostbaar en tijdrovend keuzeproces? Via de navigatie bovenaan de pagina vind je alvast de juiste laadpalen voor jouw auto op een rijtje. Nu alleen nog bedenken waar deze moet komen.

Een Alfa Romeo Laadpaal leasen 

Bij Lanova geloven we in passende oplossingen voor iedere elektrische rijder. Daarom hebben wij Lanova Lease in het leven geroepen. Dat betekent geen grote investering, maar wél een eigen laadpaal. Met Lanova Lease kom je nooit voor onplezierige verassingen te staan: al het onderhoud en service is erbij inbegrepen. Nog niet helemaal zeker of dit de juiste keuze is? Bij Lanova stel je de Alfa Romeo laadpaal geheel naar keuze samen en heb je de tijd om nog eens rustig na te denken of dit de juiste keuze is. Wil je de mogelijkheid om op de lange termijn de laadpaal over te nemen? Ook dat is een optie met Lanova Lease.

Een Alfa Romeo Laadpaal kopen 

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om direct een laadpaal aan te schaffen. De aanschaf van een laadpaal vergt een kleine investering. Zo ben je eigenaar van een Lanova laadpaal vanaf € 649,-.

Meer weten over een Alfa Romeo laadpaal? 

Wil je meer weten over het leasen of kopen van laadpaal? Of ben je benieuwd naar de installatie mogelijkheden? Boek een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.