0880110301

Vind mijn auto

Op zoek naar dé beste laadpaal bij jouw auto? Klik op de logo’s en bekijk welke elektrische auto laadpaal geschikt is:

Laadpaal bij jouw auto kiezen

Home Advanced Lite, Home Premium of toch Home Advanced? Je hebt een elektrische auto en wil nu graag de opties verkennen voor het aanschaffen van een elektrische auto laadpaal. Of je wil gewoon graag meer informatie over laadpalen. Dan is het goed om te weten dat voor elke elektrische auto een geschikte laadpaal is. Zo is bijvoorbeeld voor Ford C-MAX Energi de ‘Home Premium’ de beste laadpaal en voor de BMW 740e de ‘Home Advanced’. Daarom hebben we alle automerken voor jou op een rij gezet, zodat je met gemak de beste auto laadpaal vindt!

Waarom laden aan een laadpaal?

Heb je een elektrische auto? Dan is het opladen het nieuwe tanken. En in tegenstelling tot het tanken, kun je de auto op elk gewenst moment gemakkelijk opladen aan huis of op het werk. Zo kun je de volledige actieradius van jouw elektrische auto benutten. Dit kan middels het stopcontact of via een laadpaal, waarbij de laadpaal veruit de veiligste én snelste optie is. Om laden aan een laadpaal voor iedereen toegankelijk te maken, biedt Lanova twee verschillende opties voor de aanschaf.

Waarom leasen bij Lanova?

  • Geen verrassingen achteraf. Een vaste looptijd met vaste leasekosten per maand, inclusief service en onderhoud.
  • Voorkom een grote investering. Door een vast bedrag per maand is deze investering niet nodig.
  • Stel zelf jouw laadpaal samen. Kleur, kabel, backoffice en installatie, het kan allemaal en je kiest zelf jouw opties.
  • Eerlijke voorwaarden. De leaseovereenkomsten zijn opgesteld aan de hand van de eisen vanuit het Keurmerk Private Lease. Inclusief 14 dagen bedenktijd.

Laadpaal elektrische auto kopen

Een laadpaal auto kun je kopen of leasen. Wanneer je graag volledig beheer wil, is de laadpaal elektrische auto kopen de beste optie. Daarbij is het mogelijk om de laadpaal volledig aan te passen naar jouw specifieke wensen en behoeften. Wanneer je liever kiest voor een vast bedrag per maand, is er Lanova Lease.

Laadpaal auto leasen

Het aanschaffen van een laadpaal kan dus een tijdrovend proces zijn waar een investering voor nodig is. Zo is het zoeken naar de juiste laadpaal, maar komen er ook nog andere zaken bij kijken. Welk type laadkabel hoort erbij en wat zijn nu precies de kosten voor de installatie? Om het overzichtelijk, gemakkelijk én financieel aantrekkelijk te houden om een laadpaal te installeren, biedt Lanova de mogelijkheid om een elektrische auto laadpaal te leasen.

Het gemak van elektrische auto laadpaal leasen

Ook met lease is het mogelijk om de laadpaal naar jouw individuele wensen en behoeften samen te stellen, zonder de laadpaal direct te betalen. In tegenstelling tot een elektrische auto laadpaal kopen, staat er een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten. Ook niet qua service en onderhoud. Dit is namelijk inbegrepen en verloopt via gecertificeerde installateurs. Binnen het complete leasepakket wordt alles voor je geregeld voor een aantrekkelijk en vast tarief.

Direct contact of
een offerte aanvragen?

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.